Sköna söndag

Eller inte.. Söndagar kan inte räknas till helgen. Tycker i alla fall jag! Vad du tycker får stå för dig ;)
För när man har jobbat fem dagar så kommer då den efterlängtade helgen. Förresten, efterlängtad?
Fredagkväll är man helt slut efter alla tidiga mornar och långa dagar, från veckan som varit. Så då blir det inte att man planerar in något, då man är för trött. På sin höjd blir det fredagsmys med barnen. Det är guld värt den tiden med barnen!!

Och så kommer lördagen då man ska hinna med allt som man inte hunnit med sig tidigare i veckan. Man kanske vill göra nåt annat såsom: hälsa på någon, fara till stan, fara på badhuset med barnen, etc. När lördagen varit så kommer såklart.. söndag. Visst, det är ju skönt med två lediga dagar! Men då börjar man att förbereda sig på att man ska jobba nästa dag. Måndag. Och hela veckan för den delen.. Så dröjer det ytterligare 5 dagar tills man får den där mysiga tiden med familjen.

Livet går ut på att jobba, jobba.. och åter jobba.
Trist, men det är ju så det är idag..
Men det gäller att verkligen ta tillvara på de små stunderna tillsammans!


---------------------------------------------



Min frukost idag!
Jag kan verkligen lova att det var gott ;)





Ha en skön söndag!



Kommentarer
Postat av: Tove

Ja så är det Eva. Så jävla tråkigt att man aldrig hinner känna av den där ledigheten!! Dom borde sänka pensionsåldern till 55 så kan man iaf det att se fram emot. Plus att fler ungdomar skulle få jobb! :)

kanske man skulle börja inom politiken! :P HAHA

Och du mackan såg underbart god ut! GILLA GILLA GILLA!

Kramar Tove

2010-10-24 @ 12:29:08
URL: http://toviss88.bloggplatsen.se
Postat av: Svärmor

Hugaligen vad du verkar ur gängorna. Visst är småbarnstiden jobbig men slösa inte bort den på det som inte är absolut nödvändigt. Det måste inte vara välstädat jämt. När man kommer hem till någon som har det alldeles blåst törs man knappt röra sig. Nej fram för lite trivsamt kaos. Ställ dammsugaren väl synlig så tror folk att du just tänkt ta itu med änglatofflorna:)

Och jobb måste man ju ha för att kunna göra allt det där andra. Arbetskamrater får man på köpet. Att gå hemma hela dagarna är inte roligt i längden. Så bit ihop och tänk positivt. Var rädda om varandra och andra.

Du, den där mackan gick inte av för hackor!

Kramar från svärmora.

2010-10-24 @ 14:26:24
Postat av: Eva-Lena

Vantrivs man på jobbet så är självklart söndagarna jobbiga. Men jag kan tycka att söndagar kan vara riktigt mysiga, frukost i soffan, inga måsten, lite god mat (+ efterrätt naturligtvis). Jag jobbar ju mycket helger och kvällar så jag värdesätter verkligen dessa stunder man är ledig med familjen.

Hoppas att du känner dig piggare snart. Jag håller med "svärmora", att gå hemma är inget att sträva efter, då är det aldrig roligt!

Många kramar/ Eva-Lena

2010-10-24 @ 17:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0